MONIPUOLINEN PESULA HELSINGIN VALLILASSA

Tutustu laajoihin palveluihimme ja tilaa pesulapalvelut meiltä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

VESIPESU

Voit tuoda pesulaamme pestäväksi erilaiset paidat, tyynyt, peitot, lakanat, pyyhkeet, verhot, pöytäliinat, päiväpeitot, farkut, puserot, hupparit ja kaikenlaisen arkipyykin. Paitojen silitys kuuluu aina pesun hintaan. Silityspalvelumme silittää kaikki tekstiilit. 

Lakanapyykki myös mankeloidaan pesun lisäksi. Mankelointi tekee liinavaatteista sileitä ja vähentää pölyämistä. Mankeli puristaa kankaan kuitujen päät niin, että epäpuhtauksille jää vähemmän tarttumapintaa ja tekstiili säilyy puhtaana pidempään. Mankeloinnilla voidaan materiaalista riippuen vähentää tekstiilipölyn määrää 10–60-kertaisesti. Mankelointiin sopivia tekstiilejä ovat mm. liinavaatteet, pellavapöytäliinat, astiapyyhkeet ja pyyheliinat. Mankelointi säästää myös säilytystilaa ja lisää tekstiilien käyttömukavuutta.

YRITYSPYYKKI

Noudamme ja pesemme myös yritysten pyykit. Pesemme, silitämme ja halutessanne suojakäsittelemme erilaiset työvaatteet kuten työtakit, kokintakit, essut, työhousut, henkilökunnan vaatteet, siivousmopit ja siivousrätit. 
Palvelemme monipuolisesti catering- yrityksiä pöytäliinojen ja työvaatteiden pesuissa ja viimeistelyssä. 

Olemme toimineet pitkään yhteistyökumppanina mm. teattereiden, mediatalojen puvustamoiden ja esiintyvien taiteilijoiden kanssa. Olemme saaneet hyvää palautetta asiakkailtamme ja meille on kehittynyt laaja kokemus esiintymis- ja hääpukujen, sekä kaikenlaisten juhlaleninkien ja juhlapukujen huollosta.

Pesemme erilaiset yritysten tekstiilit mm. mainosliput, tyynyt, verhot, pöytäliinat ja matot. Yrityksille tarjoamme verhojen ripustuspalvelua: tulemme paikan päälle ottamaan likaiset verhot pois ja palautamme ja ripustamme puhtaat. Meiltä saat verhoille myös palosuojakäsittelyn. Lisäksi palveluihimme kuuluu sohvien ja nojatuolien puhdistus.

MATTOPESU

Voit tuoda meille kaikenlaiset matot: saat kauttamme laadukkaat matonpesut sekä mattojen lianhylkivyyskäsittelyt. Käytämme Suomen parasta mattopesupalvelua Viiden tähden mattohuoltoa. 

KULJETUSPALVELU

Kuljetuspalvelumme noutaa ja palauttaa pyykkiä pääkaupunkiseudulla. Kuljetuksen hinta on 16 euroa, sisältäen likaisen pyykin noudon ja puhtaan pyykin palautuksen. Kuljetuspalvelumme noutaa pyykkiä niin yksityisiltä asiakkailta kuin kaiken kokoisilta yrityksiltäkin, pienet ja isommat määrät. 

Vahinkopyykkiä noudamme eteläisen Suomen alueelta – ota yhteyttä puhelimitse tai söhköpostitse kuljetus@pesuheikki.fi ja kysy aikataulua noudolle.

Voit myös jättää pyykkisi välityspisteisiimme:

- Kruununhaan Suutari, Mariankatu 17, Helsinki.

- Ompelimo Oxana, Vaasankatu 6, Helsinki.

- Jalkinekorjaamo Karttunen, Minna Canthinkatu18, Helsinki.

VAHINKOPYYKKI

Vahingon sattuessa, ota yhteyttä mahdollisimman nopeasti pesulaan. Kuljetuspalvelumme noutaa tarvittaessa kaikki kodintekstiilit pesulaan pestäväksi. Mitä nopeammin toimit vahingon jälkeen, sitä parempaan pesutulokseen pääsemme! 

Saamme puhdistettua tekstiilit erilaisten vahinkojen jälkeen ennalleen. Vahinkopyykissä saadaan poistettua home, savun haju, nokijäljet, vesivahinkojäljet ja epämiellyttävät tuoksut. 

Pesemme palo-, savu-, haju-, vesi- ja homevahinkopyykkejä.

MATTOPESU

Voit tuoda meille kaikenlaiset matot: saat kauttamme laadukkaat matonpesut sekä mattojen lianhylkivyyskäsittelyt. Käytämme Suomen parasta mattopesupalvelua Viiden tähden mattohuoltoa. 

EMULSIOPESU

Emulsiopesu on hellävarainen kemiallinen vesipesu. Emulsiopesu sopii kaikille vesipestäville vaatteille, esimerkiksi neuleille tai vesipestäville silkeille.

Emulsiopesussa voidaan myös pestä vaatteita, joissa on vain kemiallinen pesulupa, mutta vaatteessa oleva tahra vaatii vesipesun.

Hyvinä esimerkkeinä ovat miesten puku juomatahroilla tai juhlaleningin nesteraja hameen alahelmassa.

MONIPUOLINEN JA PERINTEINEN PESULA HELSINGIN VALLILASSA

Pesuheikki on laadukas ja perinteinen pesula Helsingin Vallilassa. Pesulamme noutopisteitä sijaitsee Töölössä, Kruunuhaassa sekä Sörnäisissä. 

Noutopisteemme sijaitsevat:

Kruunuhaka: Kruununhaan Suutari, Mariankatu 17, Helsinki.
Sörnäinen: Ompelimo Oxana, Vaasankatu 6, Helsinki.
Töölö: Jalkinekorjaamo Karttunen, Minna Canthinkatu18, Helsinki.